Χαιρετισμός του Διευθυντή του Λυκείου μας

          Με ιδιαίτερη χαρά και ενθουσιασμό, εκ μέρους της Διεύθυνσης και του Συλλόγου των Καθηγητών, σας καλωσορίζω στο Δικτυακό τόπο του σχολείου μας. Μέσα από την ιστοσελίδα μας φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια αμεσότερη και πιο δημιουργική επικοινωνία μεταξύ όλων των φορέων που συναποτελούν τη σχολική μονάδα. Εδώ μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία του 2ου ΓΕ.Λ. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, τη λειτουργία του και τις δράσεις που αναπτύσσονται σε αυτό.

          Αποβλέπουμε, παράλληλα, στην ενημέρωση των μαθητών, των εκπαιδευτικών και γενικότερα την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τα επίκαιρα ζητήματα της παιδείας και της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά, πάνω απ’ όλα, επιθυμούμε να διευκολύνουμε τους μαθητές μας στο επίπονο έργο τους, αξιοποιώντας τις θαυμάσιες δυνατότητες που μας παρέχει αυτό το λαμπρό τέχνημα.

          Σας καλούμε μέσα από την ιστοσελίδα μας να επικοινωνείτε μαζί μας, να σχολιάζετε τη θεματολογία μας και να καταθέτετε τις προτάσεις σας, συμβάλλοντας έτσι στην γενικότερη ποιοτική βελτίωση της προσπάθειάς μας.

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Νικόλαος Αναγνώστου
Χημικός

 

  


ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2015-16

 

Ενημέρωση μαθητών της τελευταίας τάξης ΓΕΛ σχολικού έτους 2015-16 σχετικά με τα εξεταζόμενα μαθήματα σε πανελλαδικό επίπεδο.

Νέο σύστημα πανελλαδικών 2015-16 με πίνακες

Κατάταξη σχολών σε επιστημονικό πεδίο

 

 


 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ Κ.Ε.Π.Α.

Ενημέρωση υποψηφίων για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση σχετικά με την απόκτηση πιστοποιητικού αναπηρίας από τα Κ.Ε.Π.Α. για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17. Για την ενημέρωση κάντε κλίκ εδώ.